• slide1
  • slide2
  • slide3
  • slide4
  • slide5

Wie is Brilliant?

Brilliant is 12 jaar geleden gestart door Wieke van der Heiden en Hannah Freud

Wieke van der Heiden

Wieke heeft ruime ervaring in het opzetten van grote en kleine projecten in zowel de logistiek als de planning. Van oorsprong vanuit de maritieme zeevaart, stuurman Kleine Handels Vaart en later veiligheidskundige heeft ze haar grenzen verlegd naar de zorgsector.
Zij streeft er naar om op een ordelijke en heldere wijze de projecten tot in de puntjes uit te voeren. Gekruid met een gezonde dosis humor en mensenkennis. Goede kennis van zaken in de zorgwereld en met oog voor de mensen op de werkvloer.
Zij is ook als EHBO-Instructeur werkzaam waardoor vaardigheden en handelingen bovenaan haar lijst staan en haar goed af gaan. Een veilige haven creëren voor iedereen is haar credo. Enthousiast en een doorzetter met oog voor detail.

Hannah Freud

Hannah Freud heeft al jarenlang ervaring in de zorg- en theater wereld. Vanuit haar studie massacommunicatie en sociale psychologie heeft zij zich gespecialiseerd in het managen van diverse projecten. Daarbij gebruikt ze haar creativiteit voor het vinden van de juiste toon en invalshoek Met haar compassie en warmte is zij sterk in het verbinden van mensen. De eeuwige optimist met een goede dosis humor en goede kennis van de in’s en out’s van de gezondheidzorg in zijn algemeenheid.
Ze is een enthousiast workshop leider en trainer en heeft zich al jarenlang verdiept op het onderwerp dementie. Zij weet als geen ander de mensen te enthousiasmeren en hun vertrouwen te winnen.
The sky is the limit is haar levensmotto!

spacer