• slide1
  • slide2
  • slide3
  • slide4
  • slide5

Beleefbox

Te gebruiken door professionals, vrijwilligers, mantelzorgers en familie bij het contact maken en iets beleven met mensen die enigerlei vorm van dementie hebben.

De Beleefbox is een doos met diverse attributen waarmee herinneringen kunnen worden opgehaald, verhalen kunnen worden verteld. Bevat artikelen om te voelen, om te ruiken, om te zien en om te horen. Het nodigt uit tot bewegen en beleven. De doos bevat zowel nieuwe spullen als spullen uit kringloopwinkels. Alles met zorg bij elkaar gezocht, op basis van onze ervaring en expertise.
Inclusief een korte uitleg over dementie en handige tips over werken met de zintuigen en welke activiteiten mogelijk zijn voor en met mensen met dementie, minder validen en ouderen in het algemeen. Is zeer geschikt voor huiskamers in zorginstellingen, kleinschalig wonen en ook voor mensen thuis.

Elke Brilliant Beleefbox is uniek en duurzaam en wordt met zorg, aan de hand van persoonlijke gegevens en levensgeschiedenis, in overleg met familieleden en medewerkers samengesteld.
Voor gebruik in instellingen adviseren wij om met de aanschaf van de Beleefbox ook de introductiecursus aan medewerkers, vrijwilligers, familie aan te bieden.

Beweegbox

Iedereen is het erover eens: Bewegen is essentieel, ook als je oud bent en dement. De Beweegbox is bedoeld om ideeën op te doen om het bewegen in de dagelijkse routine te integreren. Simpel, op de plek zelf uit te voeren, samen: van opstaan tot slapen gaan.

spacer